“Kriminelt god(t)!”
Biffkaker er kriminelt godt, min morfars oppskrift – disse spiste vi til middag på langfredag.
Av noen-og-femti biffkaker ble det igjen to. TO! De gikk med til frokost i dag…
Oppskrift:
Til ca ett kilo kjøtt (halvt om halvt med kjøttdeig og malt rent kjøtt, blir rundt 35 biffkaker):
1 ts pepper
1/2 ts muskat
1/2 ts ingefær
1 ss salt
2 ss potetmel
knapt 2 dl vann
1 egg
Kakene stekes i stekepanne på god varme, etterstekes i stekeovn til de er gjennomstekt.
Som middag: serveres med kokte poteter, stekt løk, erter- og gulrotstuing og brunet smør - og enkel salat (tomat, blomkål og agurk).
Som niste/veiamat: på brødskive - kjempegodt!
Enjoy...
Sjekk her for flere påskeaftenbloggutfordringstakere!
Ser riktig godt ut - kriminelt godt - er oppskrifta hemmelig?
SvarSlettØnsker deg en fortsatt God Påske!
Kan trygt si at biffkakene fikk en å gå på, men det er jo når noe er kriminelt godt!
SvarSlettKunne ikke tenke deg å dele oppskriften?? Vi må jo teste det ut om det stemmer dette;)
Nå oppdatert med oppskrifta - ønsker alle en fortsatt god påske!
SvarSlettmmm det såg godt ut!
SvarSlettTakk for at du deler:)
SvarSlettDette må prøves!!!
Nam, høres godt ut - takk for oppskrift!
SvarSlettDisse så kjempegode ut!
SvarSlettHøres skikkelig godt ut.
SvarSlett